Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Staande badeendjes

Staande badeendjes

De staande badeendjes hebben voeten en staan rechtop. De staande badeendjes kunnen worden voorzien van een mooie bedrukking. Zo kunt u uw bedrijfsgegevens zoals uw logo of bedrijfsnaam op de badeendjes laten drukken. Zo kunt u van de badeendjes een leuk promotiemiddel maken voor uw bedrijf! Met deze staande badeendjes kunt u uw naamsbekendheid vergroten. Badeendjes zijn leuk voor jong en oud. Iedereen zal blij zijn met een badeendje als cadeau. De staande badeendjes zijn ook leuk om te geven aan uw werknemers voor op hun bureau. Ze zullen zo meer plezier hebben om te gaan werken. Er zijn verschillende soorten badeendjes die je op verschillende gelegenheden kan geven. Zo is er het badeendje met afstudeerhoed, die leuk is om te geven aan iemand die net is afgestudeerd. Het badeendje met kroon is leuk om te geven aan een jong meisje voor haar verjaardag. U kan ook een persoonlijk bericht op de badeendjes laten drukken. De badeendjes zijn dus een goed promotiemiddel en een leuk cadeau!

Online staande badeendjes bestellen

Bij badeendwereld kunt u de badeendjes snel en makkelijk bestellen. Wilt u uw prijs berekenen? Ga dan naar badeendwereld.nl en vul de kleuren van bedrukking in en het aantal. U kunt hierna een vrijblijvende offerte aanvragen die naar uw e-mailadres zal worden verstuurd. Het maakt niet uit of u een grote of kleine bestelling doet, de verzending is altijd snel! Wilt u uw bestelling sneller hebben? Dan kunt u gebruik maken van een spoedlevering. U kunt hiervoor contact opnemen met een van onze werknemers. We zijn eenvoudig te bereiken via de chat, telefoon en mail. Bij badeendwereld bestelt u de badeendjes voor een scherpe prijs.

Bent u opzoek naar staande badeendjes die bedrukt kunnen worden met uw bedrijfsgegevens, zoals uw logo of bedrijfsnaam of een persoonlijke tekst? Zoek niet verder want bij badeendwereld bent u aan het juiste adres! Badeendwereld is dé specialist op het gebied van badeendjes bedrukken voor een scherpe prijs. Neem vooral een kijkje op onze website, want we hebben een ruim aanbod aan staande badeendjes! De mooiste badeendjes voor scherpe prijzen vindt u bij badeenwereld.nl!

<!-- [if !supportLineBreakNewLine]-->
<!--[endif]-->

Bel mij terug!
Advies nodig?