Dit zeggen onze klanten

Staande badeendjes

De bedrukte staande badeenden hebben voeten en staan rechtop. In ons ruime assortiment badeendjes vindt u altijd wel een eend die bij u of uw bedrijf past. Zo hebben wij onder andere badeendjes met een bloem, kroon, bolhoed, hel, afstudeerhoed, zeemanshoedje en koksmuts. U kunt de badeenden overal neerzetten, thuis op uw badkamer of op uw bureau op kantoor. De vrolijk gekleurde badeend zorgt voor een blij gevoel iedere keer dat u hier naar kijkt. De staande badeendjes kunnen met of zonder reddingsboei besteld worden. De bedrukte staande badeenden zijn al vanaf 1 stuk te bestellen.

Meer lezen >

Staande badeendjes bedrukken

De staande badeenden kunnen bedrukt worden met een ontwerp dat u wenst. Zo kunt u uw bedrijfsgegevens zoals uw logo of website op de badeendjes laten drukken. De staande badeendjes kunnen in 1 kleur bedrukt worden. Met een gepersonaliseerd badeendje maakt u gegarandeerd een goede indruk bij uw gasten, klanten of werknemers. Bent u benieuwd hoe uw ontwerp er op de staande badeendjes uit komt te zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan. 

Meer lezen >

Staande badeendjes met logo

Gaat er binnenkort iemand afstuderen? Of werkt u bij een bouwbedrijf en wilt u uw werknemers een klein bedankje cadeau doen? Kies dan voor een staande badeend met afstudeerhoed of helm. Naast dat een badeend het altijd goed doet als relatiegeschenk is het ook als promotieartikel perfect in te zetten. Met uw bedrijfsgegevens op de eend blijft uw bedrijf hangen bij uw doelgroep en zorgt deze voor meer naamsbekendheid. Naast staande badeenden hebben wij een erg groot assortiment andere badeenden. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld beroemdheid badeenden, dieren badeenden of griezel badeenden. Neem hiervoor eens een kijkje op onze site! U kunt ook altijd contact met ons opnemen. Dit kan via de chat, per mail of telefonisch.

Meer lezen >