Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 30 van 37 resultaten
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!

Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

1 - 30 van 37 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Sport badeendjes

Voor een scherpe prijs mooie sportbadeendjes met opdruk bestellen, dat kan bij Badeendwereld! In ons ruime assortiment vindt u diverse sportbadeendjes. Van een voetbal badeend tot aan een boxer badeend, bij Badeendwereld vindt u het allemaal. Voor elke sport is er een bijpassend eendje te vinden in onze webshop! De badeendjes met sportthema’s zijn leuk om uit te delen bij sportevenementen en bij sportwedstrijden. Staat het sporteendje dat u zoekt niet in onze webshop? Laat het ons weten via de mail, telefoon of via de chat op onze website. En wij zorgen ervoor dat u het eendje waar u naar op zoek bent kunt bestellen!

Meer lezen >

Sport badeendjes bedrukken

De sport badeend kan voor een scherpe prijs worden bedrukt met uw bedrijfsgegevens, logo, slogan, Personal message of een andere tekst. Laat de budget badeendjes bedrukken en gebruik ze als promotiemiddel voor uw bedrijf. De bedrukte sportbadeendjes zullen uw bedrijf zeker goed promoten en zullen zorgen voor een grotere naamsbekendheid van uw bedrijf. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een sportvereniging die zijn logo op de badeendjes heeft laten bedrukken. Het kan van een voetbalvereniging, een tennis vereniging, een hockey vereniging, een zwem vereniging kortom voor elke soort sportvereniging zouden we het logo kunnen bedrukken!

Meer lezen >

Sport badeendjes met logo

Van elk badeendje met opdruk is het mogelijk om een gratis digitaal voorstel aan te vragen voorafgaand aan de bestelling. Op dit digitale voorstel krijgt u alvast te zien hoe de badeendjes met uw bedrukking eruit zullen komen te zien. U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen voor de badeendjes, dit doet u door simpelweg op de website het aantal kleuren bedrukking te selecteren en vervolgens een aantal stuks te selecteren vervolgens laat u uw prijs berekenen. Nadat u uw prijs heeft laten berekenen klikt u op de offerte knop, nu vult u uw e-mail adres in en komt de badeend offerte bij u in de mail! Ook over de levertijd hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij zorgen ervoor dat uw bestelde producten altijd snel in huis zijn! U kunt zelfs gebruik maken van een spoedlevering. Dé specialist op het gebied van sportbadeendjes en het goedkoop bedrukken ervan, dat is badeendwereld! Sportbadeendjes met opdruk bestelt u snel en goedkoop op www.badeendwereld.nl.

Meer lezen >