Badeendjes met logo

Van badeendjes wordt iedereen vrolijk! Het gele beestje met de oranje snavel is erg populair. De populariteit van de badeendjes is de afgelopen jaren flink toegenomen en blijft groeien.  Ze piepen als je erin knijpt en blijven drijven in het water. Badeendjes zijn leuke geschenken voor jong en oud. Het zijn al lang niet meer alleen kinderspeeltjes voor in bad. Ook volwassenen worden vrolijk van deze leuke badeendjes. Zo worden de badeendjes door veel mensen gespaard en vervolgens gebruikt als decoratie voor in de badkamer of voor op kantoor.

Badeendwereld beschikt over een ruim assortiment aan badeendjes. Bij ons vindt u badeendjes in alle kleuren, soorten en maten. Van beroepen badeendjes tot dieren badeendjes, maar natuurlijk ook de standaard badeendjes. Er zit dus altijd wel een badeendje bij die past bij de stijl van uw bedrijf!

U heeft bij ons de mogelijkheid om de badeendjes te laten voorzien van een mooie bedrukking. Dit kan uw logo zijn of een leuke tekst. De badeendjes zijn breed inzetbaar als relatiegeschenk doordat ze een groot publiek aanspreken. U kunt de badeendjes met bedrukking uitdelen op evenementen of beurzen. Ook is het een leuke aanvulling voor bij andere relatiegeschenken. De badeendjes zijn bijvoorbeeld goed te combineren met handdoeken. Door de badeendjes als extraatje zal uw relatiegeschenk nog meer in het oog springen.  

Het bedrukken van de badeendjes zal ervoor zorgen dat uw bedrijf door veel mensen wordt gezien. Dit zorgt voor een lange herinnering aan uw bedrijf. Kiest u voor een badeendje met logo, dan zal dit zeker bijdragen aan uw naamsbekendheid.

Alle categorieën
Wat zeggen onze klanten?
9.4
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 - 773 18 37
of chat met ons

Onze klanten