Lees hier het laatste nieuws

Badeendjes met logo

Bij Badeendwereld bent u aan het juiste adres voor badeendjes in alle soorten en maten. Van beroepen badeendjes tot standaard badeendjes, u vindt het bij ons! Door de badeendjes met uw logo te bedrukken, creëert u een relatiegeschenk dat ook kan dienen als promotiemiddel om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten.

Zijn badeendjes wel veilig?

Al sinds de eerste productie van badeendjes is de hygiëne van de eendjes een veel besproken onderwerp. Onlangs publiceerde NOS een artikel naar aanleiding van een onderzoek naar ziekteverwekkende bacteriën en schimmels in badeendjes door Zwitserse en Amerikaanse wetenschappers. Badeendwereld reageert hier op.

Bedrukte badeendjes

Badeendjes met logo of bedrijfsnaam bestellen? Dat kan bij badeendwereld! Voor een zeer scherpe prijs bedrukken wij de mooie badeendjes met uw bedrijfsgegevens!

Online badeend bestellen

Online badeendjes bestellen, dat doe je bij badeendwereld! Badeendwereld is dé specialist op het gebied van badeendjes en biedt u altijd een zeer ruim assortiment om uw keuze uit te maken.

Goedkope badeend met print

Een ruim assortiment aan goedkope badeendjes die allemaal kunnen worden voorzien van een mooie opdruk vindt je bij badeendwereld! Laat de badeendjes bedrukken met uw bedrijfsgegevens en u creëert een uniek reclamemiddel voor uw bedrijf.


Alle categorieën
Wat zeggen onze klanten?
9.4
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 - 773 18 37
of chat met ons

Onze klanten