Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Beroemdheid badeendjes

Bedrukte badeendjes zijn hèt promotieartikel om uit te delen op beurzen en evenementen. De beroemdheid badeenden zijn leuk voor iedereen die fan is van een bekend iemand. Bent u fan van beroemde mensen uit de oudheid? Kies dan bijvoorbeeld voor een badeend van Einstein of Napoleon. Ook hebben we badeendjes van bijvoorbeeld Sissi, Sparta, Pink panter en Woody in het assortiment. De badeenden kunnen met of zonder drijver besteld worden. Een drijver zorgt ervoor dat de badeend beter blijft drijven in het water. De beroemdheid badeenden zijn al vanaf 1 stuk te bestellen.
9,3
Contact met Job Moeite met kiezen?Wij helpen u graag aan het perfecte product! Start een chat +31 (0) 85 773 18 37
1 - 16 van 16 resultaten
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!

Meer informatie

1 - 16 van 16 resultaten
10

" Geleverde produkten zijn mooi afgewerkt "

Yelsey 03 October 2021

Beroemdheid badeendjes bedrukken

Beroemdheid badeennden kunnen met opdruk besteld worden. Zo kunt u de badeend bijvoorbeeld laten bedrukken met uw bedrijfslogo, website of slogan. Daarnaast kunt u er ook een persoonlijke opdruk op laten zetten. Wij kunnen de beroemdheid badeenden in 1 kleur bedrukken. Bent u benieuwd hoe uw ontwerp er op de beroemdheid badeendjes uit komt te zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan.

Beroemdheid badeendjes bedrukken met logo

De beroemdheid badeenden met logo zijn perfect geschikt om uit te delen ter promotie van uw bedrijf. Door deze uit te delen bereikt u niet alleen op de beurs of het evenement veel mensen, maar worden zij daarna ook nog herinnert aan uw bedrijf als bijvoorbeeld hun kinderen of kleinkinderen ermee spelen. Daarnaast zijn ze ook leuk om als relatiegeschenk aan uw klanten of werknemers mee te geven. Badeenden zijn leuk voor zowel volwassenen als kinderen. Volwassenen zetten ze vaker tentoongesteld neer, waar kinderen er lekker mee in bad kunnen spelen. De beroemdheid badeenden kunnen ook aan grote fans gegeven worden. Deze unieke badeenden verdienen zeker een mooie plek in de badkamer of in een vitrinekast.