Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Timmerman badeend

Standaard zonder drijver
Drijver voor extra drijfcomfort
1
10
25
50
100
250
500
1.000
2.500
Anders

Informatie

Timmerman badeend bedrukken

Denkt u eraan om de timmerman badeend te bestellen? Wilt u de timmerman badeend laten bedrukken? Dat kan bij Badeendwereld.nl! De timmerman badeend kunt u al bestellen vanaf 1 stuk. De timmerman badeend is geel van kleur. Hetgene dat u erop wil laten drukken is te drukken in 1 kleur. Wat kunt u hierop laten drukken?
U kunt hier gemakkelijk uw logo, uw slogan of een persoonlijk bericht op laten bedrukken. U kunt bij de timmerman badeend ook een gewichtje kopen dat ervoor zorgt dat het timmerman badeendje rechtop zal blijven drijven in het bad. Dit gewichtje brengt u aan, aan de onderkant van de badeend.als u het badeendje ingepakt wilt hebben dan kunnen wij dit ook voor u doen. Het timmerman badeendje is een leuk promotiemiddel voor een timmermans bedrijf en is geschikt voor jong en oud!
Timmerman badeend (on)bedrukt bestellen
U kunt de timmerman badeend bestellen bij badeendwereld. Dit kunt u doen door op de offerte knop aan de rechterzijde van de pagina te klikken. Als u dit gedaan heeft kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen door een aantal in te vullen. Als u de Timmerman badeend bedrukt wil hebben moet u dit ook aangeven. Zodra u het formulier helemaal heeft ingevuld en ingeleverd zal er een offerte verschijnen in uw mail.

De timmerman badeend is gemaakt van PVC en is ftalaat en weekmaker vrij. Daarbij voldoet de badeend timmerman aan de EN71 europese veiligheidsvoorschriften. De timmerman badeend weegt ongeveer 47 gram en heeft een afmeting van 80x70x80 mm groot.

 

Specificaties
80 x 75 x 80 mm
47 g
PVC
Wat zeggen onze klanten?
9.2
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 - 773 18 37
of chat met ons