Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Beroepen badeendjes

Beroepen badeend met opdruk


De badeendjes kunnen worden voorzien van een mooie bedrukking. Laat uw budget badeendjes bedrukken met uw bedrijfsgegevens in de vorm van uw bedrijfsnaam, logo of slogan! Zo maakt u van de leuke beroepen eendjes een mooi promotiemiddel voor uw bedrijf. Heeft u als doel om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten? Dan is de beroepen badeend met bedrukking zeker een goed idee. Een speelgoedeendje met opdruk is een leuk geschenk voor jong en oud. Heeft u een bijvoorbeeld een Kapperszaak dan is het kappersbadeendje een geschikt product voor u! Of heeft u een huisartsenpraktijk dan is het huisartsen badeendje iets voor u! Kortom met de Beroepen badeend kunt u met een persoonlijker promotieartikel voor uw praktijk promoten! Het is echter ook mogelijk om een personal message op de badeendjes te zetten. Tevens is de badeend al verkrijgbaar vanaf slechts 1 stuk! Daarbij zullen onze medewerkers zorgen voor een zeer scherpe prijs!

Online beroepen badeend bestellen


U heeft de mooie beroepen badeendjes ontzettend snel bestelt bij badeendwereld. Bereken uw prijs op badeendwereld.nl door te kiezen voor de kleuren bedrukking en door een aantal te kiezen. Hierna kunt u vrijblijvend een offerte opvragen voor de badeendjes deze zal naar het door u ingevulde e-mail adres verstuurd worden. Zowel een grote als een kleine oplage, de verzending van de badeendjes is altijd snel! Heeft u uw bestelde producten extra snel in huis nodig? Dan kunt u gebruik maken van de spoedlevering. U kunt hiervoor gerust contact opnemen met een van onze medewerkers. Ons team heeft jarenlange ervaring en staat klaar om u te helpen. Wij zijn eenvoudig te bereiken via de chat, mail en telefoon. 

Badeendwereld is dé specialist op het gebied van mooie budget badeendjes! Bent u op zoek naar mooie beroepen badeendjes die goedkoop bestelt en bedrukt kunnen worden? Dan bent u bij badeendwereld aan het juiste adres! 

Bel mij terug!
Advies nodig?