Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Beroepen badeendjes

Verras werknemers uit een bepaalde branche met een passend bedrukt beroepen badeendje. Wilt u graag een leuk geschenk cadeau doen aan werknemers die een bepaald beroep uitoefenen? Of heeft u een bedrijf in een bepaalde branche en zoekt u een leuke giveaway om uw bedrijfsnaam mee te promoten? Een bedrukt beroepen badeendje is dan zeker het geschikte geschenk. In ons ruime assortiment vindt u veel verschillende beroepen badeendjes die u in kunt zetten als relatiegeschenk of promotiemiddel. Zo hebben wij bijvoorbeeld een leuke zuster badeend, een postbode badeend met opdruk, een timmerman badeend of een zakenvrouw badeend. Voor elk beroep is er wel een passend badeendje te vinden bij Badeendwereld in de webshop. De bedrukte beroepen badeendjes kunnen al vanaf 1 stuk online besteld worden.
9,3
Contact met Job Moeite met kiezen?Wij helpen u graag aan het perfecte product! Start een chat +31 (0) 85 773 18 37
1 - 30 van 95 resultaten
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!

Meer informatie

1 - 30 van 95 resultaten
10

" Geleverde produkten zijn mooi afgewerkt "

Yelsey 03 October 2021

Beroepen badeendjes bedrukken

Door de beroepen badeendjes te personaliseren met uw bedrijfsgegevens creëert u een uniek relatiegeschenk waar u uw klanten en zakenrelaties mee kunt verrassen. Voor een zeer scherpe prijs kunt u uw bedrijfsnaam, logo, slogan of website op de beroepen badeendjes laten plaatsen. Deze bedrukking kan tot wel vier kleuren geplaatst worden. Met een bedrukt badeendje bereikt u eenvoudig een grote doelgroep. Zowel jong en oud zullen blij verrast zijn wanneer zij een beroepen badeendje met opdruk zullen ontvangen. Vraag geheel gratis en vrijblijvend online een digitaal voorstel met uw logo aan. Dit kan eenvoudig via onze website.

Beroepen badeendjes met logo

Heeft u een opendag, feest of evenement waar u nog een leuk geschenk voor zoekt om weg te geven aan bezoekers? Een bedrukt beroepen badeendje is dan zeker een goed idee. Laat de badeendjes bedrukken in de huisstijl van uw bedrijf en verras zowel jong en oud met een leuk relatiegeschenk. De beroepen badeendjes zijn al vanaf een scherpe prijs online te bestellen. Neem snel eens een kijkje op Badeendwereld.nl en laat u verrassen door de eindeloze mogelijkheden.